Vi rekommenderar att man använder en egen domän då detta ger ett professionellt intryck. Google föredrar också webbutiker med en egen domän. Du aktivera en egen domän helt utan extra kostnad hos Quickbutik.

För att använda en egen domän behöver du:

Bra att veta:

• Du behöver ha tillgång till DNS-inställningarna hos din domänleverantör för att det ska vara möjligt att peka domänen.
  • Domänleverantören behöver vara oberoende. Det går inte att peka en domän som är låst till en annan e-handelsplattform.