Ja. Det är möjligt att följa dagsaktuella växelkurser för valutorna, men det är även möjligt att ange egna växelkurser. Detta kan vara användbart om du önskar att betalningar ska genomföras i de olika valutorna och inte endast ge en fingervisning.

Så här aktiverar du egna växelkruser:

1. Gå till Inställningar > Valutaomvandlaren
  2. Bocka i rutan ”Aktivera egna växelkurser”.
  3. Du kan nu ange specifika fasta priser för varje valuta. Du kan även läsa in dagens växelkurser om du önskar det. (Observera att detta inte görs automatiskt dagligen).

Bra att veta

Något som är bra att ha i åtanke är att det finns vissa funktioner som inte är kompatibla med annat än huvudvaluta. Dessa kan du se nedan.

• Presentkort (köpa och betala med presentkort)
  • Fraktfritt 3,2,1 (Notis som visas hur långt kvar det är till fraktfritt. Denna räknar endast i huvudvalutan)
  • Merförsäljning i kassan (Dessa döljs för andra valutor än huvudvalutan i kassan)