I prisplan Standard ingår funktionen Valutaomvandlaren. Det är möjligt att följa dagsaktuella växelkurser för valutorna, men det är även möjligt att ange egna växelkurser. Detta kan vara användbart om du önskar att betalningar ska genomföras i de olika valutorna och inte endast ge en fingervisning.

Hur ni aktiverar växelkurser kan ni se nedan:

1. Gå till Inställningar > Valutaomvandlaren
  2. Bocka i rutan ”Aktivera egna växelkurser”.
  3. Du kan nu ange specifika fasta priser för varje valuta. Du kan även läsa in dagens växelkurser om du önskar det. (Observera att detta inte görs automatiskt dagligen).

Bra att veta!

Något som är bra att ha i åtanke är att det finns vissa funktioner som inte är kompatibla med annat än huvudvaluta. Dessa kan du se nedan.

• Rabatter (rabatter samt rabattkoder)
  • Presentkort (köpa och betala med presentkort)
  • Fraktfritt 3,2,1 (Notis som visas hur långt kvar det är till fraktfritt. Denna räknar endast i huvudvalutan)
  • Merförsäljning i kassan (Dessa döljs för andra valutor än huvudvalutan i kassan)