Du uppgraderar/nedgraderar dig från dina “Användarinställningar” i kontrollpanelen, välj sedan hantera prenumeration.

Du kan börja med prisplan Startup för att sedan övergå till Standard eller Pro när behovet finns. Du kan uppgradera dig själv från din kontrollpanel och själva uppgraderingen sker direkt, så att du enkelt kan fortsätta – ingen ny installation eller liknande krävs.

Skulle du efter en viss tid besluta dig för att nedgradera istället – så går även detta hur bra som helst. Det är då efter att den befintliga betalperioden går ut som du automatiskt kommer att gå över till det mindre paketet, Standard eller Startup. Har du haft funktioner som tillhör en högre prisplan kommer dessa att avaktiveras.

 

Var detta till hjälp?