Ja, det kan du!

Du kan börja med Quickbutik Startup för att sedan övergå till Standard eller Pro när behovet skulle finnas där. Du kan uppgradera dig själv från din kontrollpanel och själva uppgraderingen sker direkt, så att du enkelt kan fortsätta – ingen ny installation eller liknande krävs.

Skulle du efter någon dag, vecka eller månad besluta dig för att nedgradera istället – så går även detta hur bra som helst. Det är då efter att den befintliga betalperioden går ut som du automatiskt kommer att gå över till det mindre paketet, Standard eller Startup. Har du haft funktioner som tillhör Pro kommer dessa att avaktiveras.

Uppgradering och nedgradering kostar självklart ingenting extra.