Absolut. Förutom vårt hjälpcenter och vår YouTube kanal med kortare instruktionsvideor så finns även vår support här för er. Supporten är med era under hela er resa hos oss och hjälper gärna till och vägleder er gällande uppsättningen av er butik.

Ni har åtkomst till en chatt direkt i er kontrollpanel där ni enkelt kan höra av er till oss med eventuella frågor och funderingar. Chatten hittar ni genom att navigera till Behöver du hjälp? längst upp till vänster (ikonen som ser ut som ett frågetecken). Här klickar ni sedan på Chatta med oss för starta chatten och skriva till oss.

Ni kan även nå oss via mail (support@quickbutik.com) samt telefon (042-400 65 88). Vi finns tillgängliga helgfria vardagar mellan 08.00 – 16.00.

 

 

Önskar ni istället anlita någon för att sätta upp er butik?

Då kan kanske Quickbutik Specialist vara något för er.

Quickbutik Specialist har vi tagit fram för att gör det enklare för er få hitta någon som kan hjälpa er med er butik. Det är ett nätverk som innehåller certifierade specialister som har goda kunskaper om Quickbutik samt inom de områden där de erbjuder sina tjänster. Specialisterna kan hjälpa er inom flera olika områden som till exempel uppsättning av butiken till rådgivning.

Mer om Quickbutik Specialist kan ni läsa om här.