Alla butikslösningar använder cookies på ett eller annat sätt, detta bland annat för att ”tillfälligt komma ihåg” vad som lagts till i varukorgen av besökaren medan de navigerar runt i butiken. Som standard är alla cookies som används i er Quickbutik endast för funktionaliteten.

Ni behöver därför endast ange en allmän cookie information i er butik enligt lag. Detta kan ni göra på en sida, som notis eller med hjälp av en tjänst som följande: https://cookie-script.com/

Önskar ni läsa på mer om vad som gäller för cookies kan vi tipsa om statliga PTS hemsida: http://www.pts.se/sv/Bransch/Regler/Lagar