Du skapar dina produkter enkelt direkt i kontrollpanelen. Här kan du lägga till rubrik, pris, bilder och produktbeskrivning. Om produkten har olika val&varianter, t.ex. storlek och färg, kan du lägga till även detta.

Så här skapar du en produkt:

1. Navigera till Produkter i din kontrollpanel.
  2. Klicka på knappen ”+ Skapa Produkt” som du hittar längst upp till höger.
  3. Lägg till en rubrik för produkten, pris för produkten (inkl. moms), bilder på produkten, beskrivning samt i vilken/vilka kategori(er) ni önskar att produkten ska finnas i.
  4. Spara och du har skapat din produkt!

Efter att du har sparat produkten så får du fler möjligheter att lägga till detaljer som lagersaldo, artikelnummer, tillverkare, m.m.

Så här lägger du till val & varianter på din produkt:

1. Lokalisera sektionen val & varianter och bocka i detta.
  2. Klicka på knappen Skapa val & varianter.
  3. Du får då en popup som ber dig att ange valens titel och sedan den variation som du önskar ha.
  4. När du angett detta så trycker du på Spara val & varianter.

Du kan därefter även lägga till fler val & varianter samt pris och lagersaldo för dessa varianterna. Om du trycker på kugghjulet vid vardera variant så kan du ange artikelnummer, vikt, inköpspris och även koppla en specifik bild till just den varianten. En mer detaljerad guide för hur du skapar val & varianter finns här.

Tips

Du kan även kopiera en befintlig produkt och på så sätt skapa flera produkter snabbare. Det gör du genom att trycka på knappen som är bredvid Switch-knappen i översta högra hörnet.

kopieraprodukt