Du aktiverar enkelt Fraktjakt i din butik genom att göra följande:

1. Gå till Inställningar och aktivera funktionen Automatisera fraktbokningar.
  2. Välj om du vill skapa ett konto hos Fraktjakt eller om du vill ange dina uppgifter för ett befintligt konto.
  3. I fälten Consignor-ID samt Consignor-Key anger du dina uppgifter för ditt konto. Dessa hittar du i din kontrollpanel hos Fraktjakt under Mina sidor > Inställningar > Integrationer.
  4. Klart! Din butik är nu kopplad till Fraktjakt.

50% på Fraktjakts premiumtjänst

Fraktjakt+ är deras premiumtjänst som ger dig extra förmånliga priser på frakten samt även möjlighet att skapa anpassade aviseringar, personlig returfrakt, personlig spårningssida och liknande. Vi kan glatt meddela att du som butiksägare hos oss får hela 50% rabatt på Fraktjakt+! För att kunna ta del av denna fördelaktiga rabatt så behöver du navigera till Inställningar > Automatisera fraktbokningar och ta del utav rabattkoden.

Vad är Fraktjakt?

Fraktjakt är en tjänst som tillhandahåller avtal till fraktbolagen åt dig och ser till att vardera beställning kan optimeras med den bästa möjliga fraktleveransen. Således är Fraktjakt ett smidigt fraktsystem där du får möjlighet att boka och köpa frakt till dina beställningar på ett automatiserat och smidigt sätt utan att du behöver skapa avtal med fraktbolag. Du får även möjlighet att administrera returer, skapa spårning av paket, skapa fraktetiketter och mycket mer! Funktionen ingår i prisplan Standard och Pro.