Om du vill ta bort en produkt från butiken som du inte längre önskar sälja så är det möjligt. Du kan också välja att endast dölja en produkt om den inte kommer finnas i lager under en längre tid. Genom att dölja den, behöver du därmed inte skapa produkten på nytt vid ett senare tillfälle.

När du tar bort en produkt i butiken så är ändringen permanent. Det innebär att det går inte att ångra eller återskapa produkten när du bekräftat ändringen.

Så här tar du bort en produkt i butiken:

1. Navigera till Produkter i kontrollpanelen.
  2. Klicka dig in i redigeringsläget för produkten du vill ta bort.
  3. Lokalisera sedan knappen med ett kryss för att ta bort produkten.
  4. Här behöver du bekräfta att du vill utföra ändringen.
  5. Därefter har produkten tagits bort och du är klar.

Så här tar du bort flera produkter i butiken:

1. Navigera till Produkter i kontrollpanelen.
  2. I högra hörnet i rullistan väljer du den kategori som du vill arbeta med.
  3. I översikten markerar du de produkter som du vill ta bort via kryssrutan.
  4. Lokalisera sedan antalväljaren för att utföra en ändring.
  5. Gå till Ta bort permanent.
  6. Bekräfta därefter din handling och att du är säker på att du vill ta bort produkterna.
  7. Därefter har produkterna tagits bort och du är klar.