Kopplingen till Fortnox kostar inget extra och är möjlig att nyttja i prisplan Pro. Vänligen notera att ett aktivt konto hos Fortnox krävs.

Hos Fortnox behöver du programmen Integration, Bokföring och Fakturering. Vår koppling har även stöd för att skicka beställningar som ordrar istället för obetald faktura som det annars skickas som och då behöver du även programmet Offert & Order.

Så här aktiverar du:

1. Upprätta ett konto hos Fortnox med programmen Integration, Bokföring och Fakturering, vilka krävs för att kopplingen ska fungera.
  2. Navigera till Inställningar, lokalisera Automatisera med Fortnox och klicka på switch-knappen för att aktivera. Välj att Öppna.
  3. Klicka på Skapa koppling och logga in med dina inloggningsuppgifter till Fortnox.
  4. För att kopplingen ska fungera behöver du ge Quickbutik behörighet att skicka/hämta informationen som nämns. Välj Godkänn behörighet.
  5. Klar. Din koppling har nu aktiverats.