Att enkelt hitta hjälp inom affärsområden som ligger utanför Quickbutik är tidskrävande och tar mycket energi, men ofta avgörande för att kunna ta sin butik till nästa steg inom ett område man inte själv behärskar.

Som plattform vill vi ta ett steg längre och ge dig som butiksägare ännu bättre förutsättningar för att du ska lyckas med din e-handel. Därför ger vi dig nu kostnadsfri tillgång till ett nätverk av certifierade företag som kan hjälpa dig med allt från marknadsföring och design till företagsrådgivning och revision.

Så här skapar du ett uppdrag:

  1. Klicka på Mina uppdrag i din kontrollpanel.
  2. Välj ett område som passar ditt uppdrag.
  3. Väljer du ett färdigt paket klickar du på Läs mer och sedan Skapa detta uppdrag. Detta skickas direkt till specialisten och är bindande.
  4. Vill du forma ett eget uppdrag väljer du Skapa uppdrag som visas på sidan till vänster.
    Fyll i mallen som finns, de underlättar för dig när du ska beskriva ditt uppdrag och vilka frågor du ska försöka svara på. Ju mer information du inkluderar, desto bättre. Därefter skickas ditt uppdrag till våra specialister som gör en beräkning.
    Du får sedan en offert från rätt specialist som du kan välja att godkänna eller tacka nej till. Godkänner du – är uppdrag är igång.

Var detta till hjälp?