Ja, med Produktfält av typen Filuppladdning (bildfiler) kan du erbjuda dina kunder möjligheten att ladda upp en bild kopplad till en produkt innan de lägger till produkten i varukorgen. Denna bilduppladdnings möjlighet är perfekt för dig som erbjuder produkter som t.ex. t-shirts eller muggar med eget tryck.

För att lägga till Filuppladdning för en produkt följ stegen i guiden Hur lägger jag till Produktfält till mina produkter? för att skapa ett Produktfält av typen Filuppladdning (bildfiler).

När du har gjort ovanstående för en produkt kommer dina kunder kunna ladda upp en bild på produktsidan innan de lägger till produkten i varukorgen.

När du sedan får en beställning som innehåller en produkt där kunden har laddat upp en bild, kommer du kunna ladda ner bilden när du är inne i beställningen i din kontrollpanel.

Bra att veta

Filformaten som stöds är följande JPEG, PNG, GIF, SVG samt PDF och filen får vara max 8MB stor.